Hasznos cikkek

Just Cavalli karórák története

Just Cavalli márkás óra watchita

Just Cavalli karórák története

A Just Cavalli karórák egyediséget, egyéniséget sugároznak. Igazi luxus, divat órák. Viselője olyan márka tulajdonában van, mellyel ékszerként ragyog, tűnik ki a tömegből. Roberto Cavalli fantáziadós női és férfi karóra dizájnjai karizmatikus külsővel ruház fel.

„What is too much? There is no such thing! „ by Roberto Cavalli

Mottója: „Mi az, ami túl sok? Olyan nincs!”

 

Amit a Just Cavalli karóra stílusáról tudni kell

A óra márka megalapítója a méltán híres divattervező, akit a pompa királyának is neveznek Roberto Cavalli nevéhez fűződik. Az első divatkollekcióját 1970-ben mutatta be. Megjelenését nem aprózta el, stílusa névjegyét megismertette a nagyközönséggel. Felépítette divat birodalmát, melyet olyan jegyek képviselnek, mint az egzotikus elegancia, a vad nyomtatott állatminták, vagy a bohém csillogás. Az olasz extravagancia királyának is szokták hívni.

Csábító kollekciójának divatos darabjait olyan híreségek viselik, mint Jennifer Lopez, Victoria Beckham, Sharon Stone, de olyan férfiak körében is népszerű, minta híres sportoló Conor McGregor, vagy a színész Michael B. Jordan. A márka darabjait a varázslatos vörös szőnyegen is képviselik. Minden egyes alkotását ékszerként viselik. A Just Cavalli karóra a hírességek kedvenc öltözéke.

 

         

 

Ha az ön megjelenésében, stílusában jelen van, vagy szeretné, ha megtalálható lenne a merészség, az egyediség, az arisztokrácia, mind ezt értékes anyagokkal ötvözné, akkor a Just Cavalli női és férfi ékszer órái a nap minden pillanatában főszereplővé tehetik.

 

Just Cavalli karórákról

A gazdag márka történelemmel bíró Roberto Cavalli 1998-ban indította új márkáját a Just Cavalli-t.

Az új márka olyan irányzatokba kezdett el terjeszkedni, mint a női és férfi karóra, ékszerek, szemüvegek, táskák, lábbelik és egyéb divat és lakberendezési kiegészítők.

A híres divattervező szerette volna megszólítani a fiatalabb korosztályt is. S mik azok a jegyek, amik megszólítják a fiatalabb réteget? Az extravagancia királya ezt jól tudja.  Ezért karóra kollekciójába belecsempészi a merészséget, a csillogást, színeket, a pompát, az egyedi formákat.

Állatok iránti szeretete is fellelhető különböző modelljei között. A nyomatott állatminták nem csak ruha gyűjteményei felhozatalában fordulnak elő, hanem óra választékaiban is igen jellegzetesen mutatkoznak. Párduc, leopárd és zebra mintái vagy a különleges kígyó formái, melyek csuklóra tekerednek egyedülálló a karóra divat tekintetében. Sokszor olyannyira elmerül a részletekben, hogy kígyó pikkelyes mintákat kézzel festik az órák számlapjára.

Just Cavalli karóra

Tipp: Tekintsd meg különleges állatmintás Just Cavalli női és férfi karóránkat most kedvezménnyel -20% akcióval óra webáruházunk kínálatában.

 

Férfi karórák tekintetében is ügyel a feltűnő megjelenésre.

A számlapokat vékonyan vésett minták díszítik. Az elegáns arculat mellett, sportosabb külső is helyet kap a kínlátában, nem fél előállni széles kerületű megoldásokkal, kaucsuk szíjak használatával.

A divat ikonikus alakja Cavalli nem rest olyan részletekre is figyelni, hogy az aktuális ruha összeállításai és karóra divat darabjai illeszkedjenek egymáshoz és egy egységes divíziót alkossanak.

 

Minőség és megfizethetőség a márkák világában

Roberto Cavalli, olyan nívós birodalmat épített fel a világban, ahol a minőség elengedhetetlen.  A Just Cavalli karórák márka termékei elsőosztályú, színvonalas anyagokból készülnek. Az órákat a divat szülőhazájában, Olaszországban gyártják.

A órák szerkezetük szerint japán kvarc szerkezettel működnek.

A kvarc órákról bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz!

Nemesacélból készítik az óra tokját melyet egy erősített kristályüveges számlap borít. Sokszor gyönyörű kristályokkal díszítve, melyek előkelő külsőt varázsolnak az órák arculatában, s ékszerként csillognak viselőjén.

Ezeket az ékeszórákat vízállóra tervezték, többségük 3 ATM (30 M) mélységet bírnak.

A divat ikonja ügyelt az eladhatóságra, a fiatalabb korosztály számára is kedvezett, így elsődleges céljai között szerepelt a márkával kapcsolatban, hogy megfizethető áron kínálja vásárlói számára, s minden korosztály számára elérhető legyen. Ezzel is elősegítse az önmegvalósítást, a divatos, karizmatikus fogyasztó számára.

A márkát 2001-től már több mint 30 országban forgalmazták, ideértve az Egyesült Államokat, Ázsiát, valamint az orosz piacot, de Dubai is a forgalom egyik gócpontjának számít.

 

Hírességek Just Cavalli körében

2007-ben Roberto Cavalli volt az első olasz divattervező, aki limitált kollekciót készített a H&M divatcég részére, a világ egyik legkreatívabb és legizgalmasabb divattervezője hatalmas sikert aratott.

 

Határtalan kreativitásának köszönhetően, olyan nemzetközi csillagoknak tervez rendszeresen ruhadarabokat és divat kiegészítőket, mint Madonna, Jennifer Lopez, Beyoncé, Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow, Charlize Theron, Sharon Stone, Lenny Kravizt, Gong Li, Adrien Brody. De rengetek színész, színésznő, modell, énekes viseli darabjait világszerte, neves eseményeken, vagy az egyszerű hétköznapokon, ha ki szeretnének tűnni a tömegből.

Tekintsd meg Just Cavalli női és férfi karóra kínálatunkat! A Watchita márkás óra webáruház értékes divat és ékszer óra felhozatallal várja kedves érdeklődőit!