Watchita óra webáruház és Óra bolt Egerben

Családunkban mindig jelen volt az órák szeretete. Anyai nagyapám a 60-as években sajátította el az órás szakmát. A 90-es évek elején minden vagyonát pénzé téve  sikerült egy saját üzletet nyitnia, s kézen fekvő volt tevékenységét óra és ékszer kereskedelemmel kiegészíteni.
Eger főutcáján megtalálható üzlete  azóta a városban és környékén lakók számára ismert és közkedvelt.
Elhivatottak vagyunk a minőségi óramárkák forgalmazása iránt, de mivel napjainkban már nem egy életre vesz karórát magának az ember , így kínálatunkban megtalálhatóak a még megfizethető árú, de már órás szemmel is elfogadható minőségű termékek is.
Célunk, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő karórát, így telefonos vevőszolgálatunk mindig rendelkezésre áll ha kérdése lenne a kiszemelt óráról.

Rólunk:

Cégünk 2011 -ben alapult magyar vállalkozás. Célunk minőségi órák forgalmazása mindenkinek elérhető áron magas minőségben.

Miért érdemes minket választani ?

Csak olyan karrórákat értékesítünk, amit mi magunk is nyugodt szívvel viselnénk. Fontos számunkra hogy vásárlóink elégedettek legyenek akár divat és hétköznapi viseletre keresnek órákat, vagy prémium kategóriában.

Magyar vállalkozás

Cégünk egy 2011 óta folyamatosan működő magyar vállalkozás így önnek bármi segítségre lesz szüksége mindig lesz kihez fordulnia! Minden órára EREDETISÉG garanciát vállalunk.

Óra Szerviz háttér

Szerviz partnerünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az órajavítás területén!

watchita óra szervíz

watchita óra szervíz

Kedvező árak

Termékeinket mindig igyekszünk a lehető legkedvezőbben beárazni!